Αρχική σελίδα

Βιογραφικό

Σχετικά με εμένα

Τι με απασχολεί - Η αποψή μου

Άλλα θέματα

Φωτογραφίες

Αγαπημένοι σύνδεσμοι

Επικοινωνήστε μαζί μου

Σωματείο "Αμφικτιονία"
Σχετικά με εμένα
Δελτία Τύπου
Συνεντεύξεις
Αρθρα - Δημοσιεύσεις
Προτάσεις
          
Η μέχρι τώρα πορεία μου, είχε πολλούς και σημαντικούς σταθμούς, σταθμούς προς μια κατάληξη που δεν την είχα ακόμα συνειδητοποιήσει, που δεν είχε πάρει συγκεκριμένη μορφή.
 
 
Η μέριμνα για τον τόπο καταγωγής μου, τη Φθιώτιδα, τους ανθρώπους της, την ιστορία της, το φυσικό της περιβάλλον, ήταν πάντα και παραμένει για μένα ένα ξεχωριστό κομμάτι της ζωής μου. Δεν μπορώ αυτές τις οντότητες και έννοιες μαζί, να τις αντιμετωπίσω ως ανεξάρτητες και αποκομμένες από εμένα, δεν μπορώ να τις αντιμετωπίσω ως ασύνδετες εννοιολογικά και αποκομμένες από την υπόλοιπη ανάπτυξη της περιφέρειας μας, της χώρας μας γενικότερα.
 
Βλέπω σε όλα αυτά που συνθέτουν το νομό μας (άνθρωποι, φυσικό περιβάλλον, ιστορία, δραστηριότητες οικονομικές, κοινωνικές, πολιτιστικές), ζωντανούς οργανισμούς που εκπέμπουν μηνύματα γνώσης και σοφίας, αρμονίας, διαλόγου με το περιβάλλον και τη φύση, που στέλνουν μηνύματα ζωής, προοπτικής ανάπτυξης και ευημερίας.
 
Πάντα διαφωνούσα με την κλασσική αντιμετώπισή τους, αυτή που αντιμετωπίζει τον άνθρωπο, τα προβλήματα του και το περιβάλλον που ζει, αναπτύσσεται και δραστηριοποιείται ως απλά αιτήματα, μεμονωμένα, αποκομμένα από το όλο του νομού, που τα βάζει στην άκρη, γιατί δεν μπορεί να τα αντιμετωπίσει συνολικά, που εθελοτυφλεί μπροστά στη προοπτική της ανάπτυξης, που αγνοεί τη δική τους προσαρμοστικότητα και εναρμόνιση με την κάθε προσπάθεια προόδου.

Αρχική σελίδα
Βιογραφικό
Σχετικά με εμένα
Τι με απασχολεί - Η αποψή μου
Άλλα θέματα
Φωτογραφίες
Αγαπημένοι σύνδεσμοι
Επικοινωνήστε μαζί μου
Σωματείο "Αμφικτιονία"